De Meerse Ruiters is een actieve vereniging en maakt voor de wedstrijden gebruik van de accommodatie van Meers Paarden Centrum in Nieuw Vennep.

MPC beschikt over binnen- en buitenbanen en biedt tevens de mogelijkheid om subtop wedstrijden te organiseren. Verder beschikt MPC over een kantine en terras.

Voor het rijden van de wedstrijden maken wij afhankelijk van de periode gebruik van de binnen- en buitenbanen. Tevens is er een baan beschikbaar voor het losrijden van de paarden en pony’s.

NIEUWS


Dressuurweekend
Dressuurweekend van 19 t/m 21 augustus 2016

Voor het eerst organiseren wij een driedaagse dressuurwedstrijd. Van 19 t/m 21 augustus bent u van harte welkom. Lees verder ..

 

 

ProeProefgerichte Clinicfgerichte clinic op 10 juli door Crista Bruine de Bruin

Wil je beter presteren op wedstrijden en inzicht krijgen hoe een jury de proef beoordeeld? Proefgerichte ClinicCrista Bruine de Bruin geeft regelmatig proefgerichte clinics. Daarin wordt aandacht besteed aan alle onderwerpen waar je als deelnemer aan dressuurwedstrijden behoefte aan hebt. Lees verder ..

 

KurOpMuziek_3_Kür op muziek op 11 juni 2016 16:00 – 19:00 uur met aansluitend een BBQ.

Voor ruiters met een privé, lease of manege paard of pony. Gezelligheid staat deze middag hoog in het vaandel, net als jullie creativiteit en originaliteit. Je mag je eigen proef maken of je kiest een van de geselecteerde proeven, zie hieronder. De proef rijden doe je alleen, met z’n tweeën, vieren, tienen, dat maakt niet uit. Lees verder ..

 

Rabo Jeugdrubriek lrRabo Jeugdrubriek – 5 juni 2016

In samenwerking met Rabobank Regio Schiphol organiseert RV De Meerse Ruiters op zondag 5 juni a.s. de Rabo Jeugdrubriek. Lees verder ..

 

 

BB Klasse LR

Nieuwe klasse BB per 1 april 2016

De nieuwe klasse BB is een laagdrempelige en toegankelijke instapklasse, bedoeld om op ongedwongen wijze kennis te maken met de wedstrijdsport en wedstrijdervaring op te doen. De klasse BB is niet verplicht. Lees verder ..

 

 

De Meerse BokaalWord jij de nieuwe Clubkampioen 2016 van onze ruitervereniging?

Door deelname aan de wedstrijden die wij organiseren bij Meers Paarden Centrum maken leden van onze ruitervereniging kans om Clubkampioen 2016 te worden. Hiervoor moet je gedurende het jaar 8 wedstrijden rijden. Lees verder ..