De Meerse Ruiters is een actieve vereniging en maakt voor de wedstrijden gebruik van de accommodatie van Meers Paarden Centrum in Nieuw Vennep.

MPC beschikt over binnen- en buitenbanen en biedt tevens de mogelijkheid om subtop wedstrijden te organiseren. Verder beschikt MPC over een kantine en terras.

Voor het rijden van de wedstrijden maken wij afhankelijk van de periode gebruik van de binnen- en buitenbanen. Tevens is er een baan beschikbaar voor het losrijden van de paarden en pony’s.

NIEUWS

 

Clinic met Vanja de Boer Putker op 23 april 2017

Vanja de Boer is met haar zelf opgeleide paard Eastend’s Castello gegroeid van de L klasse naar de Lichte Tour Intermediaire I. Zij geeft les tot en met ZZL en heeft zelf al jaren les van Emmelie Scholtens. Lees verder

Zie hier de link naar de startlijst.

 

 

 

Clubkampioenschap 2016 – uitreiking bokaal op 5 maart 2017

Op zondag 4 december is de laatste wedstrijd gereden waarbij de behaalde punten meetelden voor het Clubkampioenschap 2016.

1e met 135 punten – Anouk van Wijnen
2e met 134,5 punten – Roselynn Galloway

Gedurende de laatste maanden bleken Roselynn Galloway en Anouk van Wijnen behoorlijk aan elkaar gewaagd te zijn. Met slechts een 0,5 punt meer mag Anouk van Wijnen zichzelf op 5 maart aan het einde van de wedstrijddag Clubkampioen 2016 noemen.